Mozgás-Masszázs - Szabó Zoltán Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta

Szabó Zoltán Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta honlapja

MASSZÁZSTERÁPIÁK

MOZGÁSTERÁPIÁK

Érdekességek

Képesítéseim

Bemutatkozás

Galéria

Árlista

Kapcsolat

VéleményekPartnerek:
Újrajátszás Kezdeményezés

Cellulit- és fogyasztómasszázs

Célja a nyirok és a vérkeringés serkentése, különös figyelemmel a problémás testtájakra. Az erőteljes morzsoló jellegű masszírozó kezelés hatására fokozódik a mikrokeringés, a szervezet megszabadul a mérgektől, így enyhül, vagy egyenesen eltűnik a narancsbőr. A hatás zsírégető krém alkalmazásával fokozottabb. A zsírdepóban lerakódott zsírsejtek és méreganyagok felszabadulnak, bekerülnek a nyirokkeringésbe, a véráramba, majd a vérbőség fokozásával a vesén és a vastagbélen keresztül távoznak.

Aki súlyfelesleggel él és fogyásra adja a fejét, sokféle csodaszert hajlamos bevetni a siker érdekében. Ezek közül csak néhány az, ami tényleg segíti is a fogyást. Ilyen például az infraszauna, valamint a zsírégető masszázs, ami ráadásul a narancsbőrre is megoldást nyújt. Ez a frissítő masszázstól némileg különböző - egy-két esetleg fájdalmasabb fogás ellenére - kellemes masszázs hatékonyan egészíti ki a diéta és a testmozgás áldásos hatásait azzal, hogy feltöri a zsírsejteket és aktivizálja a vér- és nyirokkeringést. Leginkább a hason, a csípőn, a fenéken és a combokon lerakódott felesleg eltávolításához járul hozzá. A masszázs során a szervezetből felszabaduló méreganyagok természetes úton történő eltávozását segíti, ha naponta 2-2,5 liter folyadékot (gyógyteákat és főleg tiszta vizet) iszunk. Ezen kívül hetente legalább kétszer ajánlatos a masszázst igénybe venni, az eredményesség érdekében.


Javasolt:

  • bőrfeszesítésre, a bőr rugalmasságának javítására
  • narancsbőr kezelésre, csökkentésére
  • méregtelenítésre
  • zsírégető torna kiegészítéseképp


Ellenjavallt:

  • Akut gyulladásos folyamatoknál
  • Pajzsmirigyműködési zavaroknál
  • Trombózisgyanús területeken
  • Daganatosan elfajult szövetek közelében
  • Szívelégtelenséghez társuló ödémáknál 


BEMUTATKOZÁS

Szabó Zoltán Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta

Szabó Zoltán vagyok, alternatív mozgás- és masszázsterapeuta. 1972-ben születtem, Miskolc város februári hófellegei alatt. 1997 óta foglalkozom masszázsterápiákkal, azonkívül belemerültem a tánc, a keleti mozgásrendszerek, és harcművészetek világába is. Azóta is folyamatosan képzem magam, agysejtjeim információéhségének kielégítése végett.


TOVÁBB

ELÉRHETŐSÉGEK

1072 Budapest, Dob utca 50.

E-mail
zoltan.oisi@gmail.com

Telefon
+36-20-375-8564

Cím
1072 Budapest, Dob utca 50.


TOVÁBB